WINPROF, uw super betrouwbare partner voor het beste buitenschrijnwerk.

Onze specialiteit is het ‘winprofileren’ van uw ramen, deuren en glasgevels. Onze aanpak steunt op 3 pilaren: het professioneel plannen, installeren en afwerken van uw uniek bouwproject.

Wij werken met Etem-profielen die gekend zijn om hun onklopbare prijs en hoge kwaliteit. Een keuze voor WINPROF is daarom altijd een win-win voor aannemer én bouwheer/projectontwikkelaar, met alle garanties op kwaliteit voor de eindklant. Een probleem? Wij zijn binnen de week bij u!

Ontdek meer

Referenties die voor zich spreken

Tongeren

Woning te Tongeren

Hedendaagse privéwoning.

Professionele omkadering voor …

“Architecten zijn overtuigd van de kwaliteit van onze Etem-profielen. Deze Etem-profielen hebben dezelfde duurzaamheid, comfort en garanties als profielen die tot 20% meer kosten”, aldus Jan.

Als architect bent u met WINPROF Projectwindows zeker van een uitvoerder die grote en complexe projecten foutloos en volgens afspraak oplevert.

“Bouwheren kunnen met een gerust hart afwijken van traditionele namen en merken. WINPROF is in de bouwmarkt inderdaad een atypische onderneming, met onze flexibele werking en Etem-profielen. Daarmee winnen we vlot het vertrouwen van klanten. We gaan altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit,” aldus Jan.
Na vijf jaar hard werken, heeft WINPROF Projectwindows tal van referenties die de onklopbare prijs-kwaliteitverhouding mooi illustreren.

“Voor WINPROF zijn strakke deadlines geen probleem, onze flexibiliteit stelt ons in staat om zonder vertraging vastgelegde termijnen te respecteren. Binnen 5 weken op maandag om 9 uur, is ook binnen 5 weken op maandag om 9 uur,” aldus Jan.
WINPROF Projectwindows heeft de omvang en expertise om elk project tot een goed einde te brengen, ook als er praktische probleempjes zijn, worden deze vakkundig opgelost. Met supersnelle na-service!

Maak kennis met ons team

  • zaakvoerder

    Jan Banken
  • Sales

    Peter Janssen
  • Projectleiding

    Hilde Raymaekers
  • Willy Aniol

    Calculator

    Willy Aniol
  • Planning

    Eddy Franssen
  • Giacomo Cocco

    Plaatser

    Giacomo Cocco

Heb jij het juiste profiel?
Bekijk de vacatures
of
Contacteer ons

Nieuws

Nieuws over onszelf, nieuwe producten, evoluties in de bouw, belangrijke projecten…

Meer nieuws

31/05/2018

WINPROF is in een nieuw jasje gestoken, het oude was danig versleten.

De nieuwe site is de speerpunt van onze communicatie. Grote woorden zijn aan ons als atypisch bouwbedrijf niet besteed – ons werk spreekt voor zich – maar begrippen als ‘flexibiliteit’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘service’  moesten meer op de voorgrond komen. Je krijgt ook een beeld van onze manier van werken.

Acties & events

Promoties,  speciale aanbiedingen, beurzen, expo’s…

Meer acties en events

31/05/2018

Voor het ogenblik voeren wij geen promoties.

Laat dat u niet afschrikken om ons aanbod eens van naderbij te bekijken of om ons te contacteren. WINPROF is in elk seizoen en bij elk weer interessant.